Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dairesel yangın merdivenleri çoklukla çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda güvenliği uydurmak ciğerin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasarım üste elementlere karşı saye esenlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece iyi ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha geriışını getirmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapsı tuzakırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin semtı keşik opsiyonel olarak allıkınan hidrolik dal ile daha sık kullanma sağlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Binaların yangından korunması ile müteallik ele düzenınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği de makam alır.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en yakın merdiven olarak kullanılacak olan yangın kapısı bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın canını kurtardığında daha yeğin anlaşılacaktır.

Özellikle alıngan ve kıymetli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan ali mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page